Kylie Minogue zet haar verloofde aan de deur

Kylie Minogue en Joshua Sasse zijn niet langer een koppel. Dat meldt de Australische popster op Instagram. Daarmee bevestigt ze de geruchten die al enige tijd in de (Britse) pers circuleerden. De Britse acteur zou haar hebben bedrogen.
Invision

"Dank jullie voor jullie liefde en begrip bij het nieuws dat Josh en ik hebben besloten elk onze eigen weg te gaan." Met die woorden meldt Minogue op Instagram dat zij en de Britse acteur niet langer een koppel vormen. "We wensen elkaar het beste terwijl we nieuwe horizonten verkennen", schrijft ze bij een foto van een lucht vol wolken en een zon aan de einder.

Minogue en Sasse vormden sinds 2015 een koppel ondanks een groot leeftijdsverschil. Zij is 48, hij 29. Na enkele maanden waren ze al verloofd.

(Lees voort onder afbeelding)

Marta Milans

Al enkele weken liepen geruchten dat hun relatie op de klippen was gelopen. Oorzaak zou een affaire zijn die Sasse met de Spaanse actrice Marta Milans heeft gehad. Zij leerden elkaar vorig jaar kennen op de set van de romantische komedie "No tomorrow" in Vancouver.

Afgelopen weekend verscheen een foto van Minogue op sociale media waarop te zien was dat ze haar verlovingsring niet meer droeg. Ze zou Sasse gevraagd hebben haar huis in West-Londen te verlaten.

Met deze breuk komt voor Minogue alweer een einde aan een relatie met een beroemde man. Eerder was ze samen met onder meer Jason Donovan, Lenny Kravitz, wijlen Michael Hutchence, Olivier Martinez en Andres Valencoso.