Waar een vuile wagen nog goed voor kan zijn…

Een goede wasbeurt van uw auto in de winterperiode kan nooit kwaad. Toch vond deze Britse bestuurder een andere, meer creatieve oplossing dan een ritje naar de carwash. Rick Minns uit Wicklewood toverde het aangekoekte zand, de opgespatte modder en de olievegen op de aanvankelijk witte bestelwagen om tot een erg realistisch ogende Ed Sheeran. Een resultaat dat onmiddellijk de aandacht van sociale media trok.

Niet dat Minns aan zijn proefstuk toe was. De man heeft zich immers gespecialiseerd in een kunstvorm die hijzelf omschrijft als "graffilthy art". En daar gebruikt hij dus bijvoorbeeld zijn ongewassen bestelwagen voor. "Ik vroeg me op een gegeven moment af of auto-eigenaars niet liever iets anders op hun wagen zouden zien dan "Was mij" of een of andere ongemanierde opmerking. Omdat ik te veel vrije tijd had, ben ik dan beginnen te experimenteren. Met dit resultaat", aldus Mills, die werkt onder de naam "Ruddy Muddy”" op Oddity Central.

"De modder op de wagen gebruik ik dan als verf en de auto is mijn schilderdoek", voegde hij er op de lifestylewebsite Complex aan toe.

Met succes blijkbaar, al bereiken sommige van zijn creaties makkelijker het publiek dan andere. Zoals Ed Sheeran nu. En daar is Mills duidelijk blij om: