Tweede lading tickets Tomorrowland opnieuw in één uur de deur uit

De voorverkoop van de tweede partij tickets voor Tomorrowland is opnieuw in een mum van tijd afgehandeld. Na een eerste succesvolle voorverkoop afgelopen weekend zijn nu echt bijna alle tickets voor dit jaar de deur uit, meldt de organisatie van het dancefestival in Boom. Er zijn nu nog enkel een aantal tickets met vluchten beschikbaar. Tomorrowland vindt dit jaar plaats tijdens de twee laatste weekends van juli.

Vorige week werden al ruim 180.000 van de in totaal 360.000 tickets verkocht aan Belgen en in tweede instantie ook het internationale publiek. De resterende tickets, bestemd voor fans in de rest van de wereld, werden vandaag aan de man gebracht.

Veel moeite kostte dat niet, zo blijkt uit de tevreden tweet van de organisatie. "De verkoop begon om 17 uur. Om 18 uur waren alle tickets de deur uit", legt woordvoerder Debby Wilmsen uit. "We merkten dat er nog meer vraag was dan de voorbije jaren. Momenteel zijn er enkel nog een aantal tickets voor Global Journeys (tickets met transport en/of hotelaccommodatie, red.). Daar zijn enkel nog vliegpakketten van over, wellicht enkel de langeafstandvluchten."
 

Tomorrowland groeide de voorbije jaren uit tot een van de belangrijkste dancefestivals voor de fans van elektronische muziek. Na enkele uitstappen naar de VS en Brazilië wordt het festival dit jaar nog enkel in Boom gehouden, van 21 tot 23 en van 28 tot 30 juli.

De dertiende editie van het muziekfestival, voor de tweede keer een dubbeleditie, staat gepland voor de weekends van 21-23 juli en 28-30 juli. Op de affiche dit jaar staan onder meer Dimitri Vegas & Like Mike, Armin van Buuren, David Guetta, Oscar And The Wolf, Lost Frequencies en Netsky.