Man dood aangetroffen bij waterput in Gierle: twee verdachten aangehouden

In Gierle, in de Antwerpse gemeente Lille, is gisteren een 51-jarige man uit Brecht dood aangetroffen ter hoogte van een waterput. De man was met geweld om het leven gebracht. De onderzoeksrechter heeft twee verdachten aangehouden.

Volgens het parket deed zich gisteren omstreeks 16.00 uur een incident voor in een stal van een boerderij in Gierle. "Een 51-jarige man uit Brecht werd dood aangetroffen ter hoogte van een waterput", vertelt parketwoordvoerder Lieselotte Claessens. "Het gaat om een gewelddadig overlijden."

Het slachtoffer was de eigenaar van het gebouw naast de stal. De huurders van het gebouw, een man van 56 en zijn zoon van 20, werden gisteravond opgepakt en zijn vanmiddag aangehouden door de onderzoeksrechter.