Karen Damen wil 20 kilometer van Brussel lopen in nieuw programma

De voormalige zangeres van K3 Karen Damen (42) gaat voor Vier een opvolger maken van haar realityprogramma "Perfect?". Het einddoel van de reeks is samen met de kijkers de 20 kilometer door Brussel uitlopen. Dat schrijft Het Belang van Limburg en wordt bevestigd door de woordvoerder van Vier, Kristof Demasure, aan deredactie.be.
© VRT 2012

In 2015 was het programma "Perfect?" met Karen Damen het best bekeken programma op Vijf. SBS Belgium besliste na het succes van het programma om Damen een exclusiviteitscontract te geven bij Vier en Vijf.

Vier werkt op dit ogenblik aan een opvolger van "Perfect?". In de eerste serie testte Karen Damen de meest bizarre middeltjes die door magazines worden gepromoot om een perfect lichaam en leven te bereiken. In de opvolger gaat Damen als ervaringsdeskundige BV's op sleeptouw nemen naar een beter leven.

Het einddoel is samen de 20 kilometer door Brussel te lopen op 28 mei. De opvolger van "Perfect?" zal in het najaar worden uitgezonden op Vier, niet op Vijf.

Karen Damen werkt ook aan een nieuw hoofdstuk in haar muzikale carrière. De opnames van haar nieuw album wordt ook gevolgd door een cameraploeg. Het resultaat van de opnames moet uitmonden in het programma "Karen maakt een plaat", maar daar is nog geen uitzenddatum voor geprikt.

Meest gelezen