Lady Gaga staat op 1 oktober in het Sportpaleis in Antwerpen

De Amerikaanse zangeres Lady Gaga heeft tijdens haar halftimeshow op de Super Bowl aangekondigd dat ze een nieuwe wereldtournee heeft gepland. De concertdata van de tournee "Joanne" zijn intussen bekendgemaakt op haar website. Op 1 oktober staat Lady Gaga op het podium van het Sportpaleis in Antwerpen.
Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved.

Lady Gaga heeft de concertdata van haar nieuwe wereldtournee "Joanne" bekendgemaakt. Op 1 augustus gaat de tournee van start met een optreden in Vancouver in Canada. Daarna reist de zangeres Noord-Amerika rond.

Op 15 september plant Lady Gaga een concert in Brazilië en daarna reist ze naar Europa voor het Europese luik van de wereldtournee. Het eerste concert in Europa vindt plaats op 22 september in de Spaanse stad Barcelona.

Anderhalve week later staat Lady Gaga op het podium van het Sportpaleis in Antwerpen op 1 oktober. De voorverkoop voor dat concert gaat van start op 13 februari. Op 28 oktober rondt de zangeres het Europese luik van haar wereldtournee af in Keulen.

Daarna reist Lady Gaga opnieuw naar de VS voor een dozijn concerten. De tournee "Joanne" wordt voorlopig op 14 december afgerond in Salt Lake City.

Meest gelezen