Super Bowl lokt 111,3 miljoen kijkers op Fox

111,3 miljoen Amerikanen hebben de Super Bowl op Fox bekeken. Dat melden Amerikaanse media. Daarmee moet de zender net iets onderdoen voor CBS dat het sportevenement vorig jaar uitzond en toen 111,9 miljoen kijkers lokte.
Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved.

De Super Bowl blijft ook dit jaar een absoluut kijkcijferkanon in de VS. Liefst 111,3 miljoen Amerikanen hebben op het grootste sportevenement van het jaar afgestemd. Dat was deze keer op Fox te zien. Vorig jaar nam CBS nog de honneurs waar wat die zender 111,9 miljoen kijkers opleverde.

Fox werpt wel op dat nog eens 1,72 miljoen mensen de wedstrijd via de livestream hebben bekeken. Daarnaast hebben 650.000 mensen de uitzending op het Spaanstalige net van Fox bekeken. Dat brengt het totale aantal kijkers op 113,7 miljoen mensen.

Een record heeft Fox daarmee evenwel niet beet. Dat staat nog steeds op de Super Bowl van 2015. Die haalde 114,4 miljoen kijkers op NBC.