163 genomineerden voor Oscars samen op de foto

De Academy of Motion Picture Arts and Sciences heeft de jaarlijkse lunch voor de genomineerden voor de Oscars gehouden in The Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills. 163 genomineerden voor de filmprijzen gingen samen op de foto. Op zondag 26 februari worden de Oscars voor de 89e keer uitgereikt in Los Angeles.
2017 Invision

Pharrell Williams, Casey Affleck en Emma Stone hebben de show gestolen op de traditionele lunch voor de genomineerden voor de Oscars. 163 genomineerden waren op de afspraak.

Heel wat bekende mensen uit de filmindustrie hebben maandagavond aangeschoven voor de lunch in The Beverly Hilton Hotel. Actrice Emma Stone werd druk gesolliciteerd door de fotografen op de rode loper van het event.

De zanger en muzikant Pharrell Williams viel op door zijn casual outfit. Hij was zowat de enige artiest die geen designerpak had aangetrokken voor het exclusieve feestje van de Academy of Motion Picture Arts. Hij werd op de rode loper geflankeerd door Mimi Valdes.

Casey Affleck viel op door zijn weelderige baardgroei. De jongere broer van Ben Affleck maakt kans op de Oscar voor beste acteur voor zijn rol in "Manchester by the sea". De Oscars worden op zondag 26 februari voor de 89e keer uitgereikt in Los Angeles.

Familieportret: the making of

2017 Invision
2017 Invision

Meest gelezen