Niet halfnaakte actrice, maar Francken gaat met de aandacht lopen

Door met blote borsten op de rode loper te verschijnen, heeft actrice Salomé Richard in de kijker gelopen, maar het was toch vooral Theo Francken die achteraf met de aandacht ging lopen. Op Twitter noemde hij de actrice een aanstelster en zo inspireerde hij de twitteraars onder de hashtag #tettnvoortheo tot een ware borstenparade.

Salomé Richard, hoofdrolspeelster uit de film die de grote winnaar werd van de Franstalige filmprijzen, ging afgelopen weekend op de rode loper met alle aandacht lopen door halfnaakt op de rode loper te verschijnen.

Dat deed ze niet zomaar, legde ze uit. "Ik wil aantonen dat we ons niet hoeven in te houden. Ik wil niet dat het conservatisme terugkeert. Trump en Le Pen, de N-VA bij ons: ik vind dat griezelig."

Nog méér dan haar eigen stunt, was er aandacht voor de schampere reactie van staatssecretaris Theo Francken (NV-A), die haar op Twitter prompt een aanstelster noemde.

Met zijn tweet ontketende Francken een Twitterstorm. Onder de hashtag #tettnvoortheo kwam een ware borstenparade op gang -de ene tweet al smaakvoller dan de andere. Een greep uit het aanbod:

Meest gelezen