The Sisters Of Mercy in september naar de AB

De Britse newwaveband The Sisters Of Mercy heeft een concert aangekondigd op 4 september in de AB in Brussel. De band rond zanger en frontman Andrew Eldritch werd begin jaren 80 opgericht en is vooral bekend van het nummer "Temple of love".
All rights reserved to Matthias Engels

The Sisters Of Mercy heeft een nieuw concert gepland in ons land. De invloedrijke newwaveband uit de jaren 80 rond Andrew Eldrich staat op 4 september in de Ancienne Belgique in Brussel.

"De invloedrijke groep The Sisters Of Mercy werd in 1980 opgericht in Leeds door het creatieve duo Gary Marx en Andrew Eldritch. Ze kleurden de jaren 80 met een opmerkelijke verzameling klassiekers, zoals "Temple of love", "Body of soul", "Alice" en "No time to cry", aldus organisator Live Nation.

Het grootste commerciële succes boekte de band in 1992 met de heruitgave van het nummer "Temple of love" uit 1983. De groep zal geen nieuw werk voorstellen in de AB. Vorig jaar in maart stond de band twee keer in de Ancienne Belgique.

Meest gelezen