Lady Gaga: "Ben trots op mijn lichaam en jullie moeten trots op jullie lichaam zijn"

Lady Gaga dient de critici van antwoord die beweren dat haar buik niet "strak" genoeg was tijdens haar optreden in de pauze van de Super Bowl. "Wees jezelf en alleen jezelf", schrijft ze op Instagram.

Afgelopen zondag heeft Lady Gaga de traditionele show tijdens de pauze van de Super Bowl in de VS voor haar rekening genomen. Hoewel ze nadien lof kreeg voor haar spectaculaire kunst- en vliegwerk (zo liet ze zich aan een touw vanop grote hoogte naar beneden zakken), waren sommigen niet te spreken over haar fysieke verschijning. Met name haar buik was volgens critici niet "strak" genoeg om open en bloot aan de wereld te tonen.

Met een post op Instagram reageert ze op de negatieve commentaren. "Ik heb gehoord dat mijn lichaam een gespreksonderwerp is", schrijft ze bij een foto van haarzelf en haar dansers tijdens het bewuste optreden. "Daarom wou ik zeggen dat ik trots ben op mijn lichaam en dat jullie ook op jullie lichaam trots moeten zijn. Ongeacht wie je bent en wat je doet."

"Ik kan jullie een miljoen redenen geven waarom jullie niet naar de pijpen van een ander hoeven te dansen om te slagen. Wees jezelf en alleen jezelf. Daarvan zijn kampioenen gemaakt."

Meest gelezen