Inter Milaan: "Wanneer hij zich beter voelt, is Théo hier welkom"

De Italiaanse voetbalclub Inter Milaan heeft Théo uitgenodigd om langs te komen. De 22-jarige jongeman domineert al dagen de Franse kranten en sites nadat hij bij een identiteitscontrole hardhandig werd aangepakt door de politie. Théo kreeg bezoek van president François Hollande en droeg een voetbalshirt van Inter Milaan. Dat bracht de club op ideeën.
Arnaud Journois

In de Parijse voorstad Aulnay-sous-Bois is het al dagen onrustig na een agressieve politieactie tegen een Afrikaanse jongeman. Al verschillende dagen komen mensen op straat om hun protest kenbaar te maken. Gisteren bracht president Hollande een bezoekje aan Théo in het ziekenhuis waar hij nog steeds herstellende is.

Foto's van dat bezoek gingen al snel de ronde en daarop was te zien dat Théo een voetbalshirt droeg van Inter Milaan. De club laat via Twitter weten dat ze contact hebben opgenomen met Théo. Van zodra zijn gezondheidstoestand het toelaat, is hij welkom in San Siro (het Milanese voetbalstadion) om de shirt "met een glimlach" te dragen.

Meest gelezen