Kettingbotsing op E17 richting Gent: weg vrijgemaakt, wel nog uur aanschuiven

Op de E17 richting Gent loopt de wachttijd donderdagmorgen op, tot een uur, na een kop-staartaanrijding met acht wagens in De Pinte. De weg is intussen wel vrijgemaakt.

Het ongeval gebeurde rond 8 uur in de richting van Gent. Er waren acht personenwagens betrokken bij een kop-staartaanrijding, maar de omstandigheden zijn nog niet duidelijk. Mogelijk moest een van de bestuurders uitwijken voor isolatiepanelen die op de snelweg gevallen waren. Twee inzittenden van de voertuigen werden met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De weg is intussen vrijgemaakt, maar er de wachttijd bedraagt wel nog steeds een uur vanaf Kruishoutem. Het Verkeerscentrum raadt aan om van Kortrijk naar Gent om te rijden via de E403 naar Brugge en vervolgens de E40, en van Kortrijk naar Brussel via Doornik.

Meest gelezen