Steven Van Herreweghe keert terug naar Eén met nieuw programma

Presentator Steven Van Herreweghe maakt opnieuw een programma voor Eén. Dat heeft de zender zonet aangekondigd op sociale media.

In het voorjaar van 2012 presenteerde Steven Van Herreweghe nog de populaire quiz "De pappenheimers" op Eén, meteen zijn laatste wapenfeit voor de zender. Hij maakte samen met Woestijnvis de overstap naar Vier, waar hij de afgelopen jaar onder meer "Rasters", "De pappenheimers" en "Het beste moet nog komen", presenteerde. 

Maar in oktober maakte de presentator bekend dat hij na 16 jaar de deuren van productiehuis Woestijnvis achter zich zou toetrekken. Wat hij precies zou doen, was op dat moment niet duidelijk. Tot nu dus. Van Herreweghe keert terug naar het Eén-scherm. Samen met productiehuis "Liefhebbers", dat ook "Het goeie leven" creëerde, maakt hij een nieuw programma voor de zender. Van Herreweghe is nog maar nét begonnen aan de voorbereidingen voor het programma, dus meer details zullen later dit jaar volgen. 

Bij Eén zijn ze alvast opgetogen met het weerzien. Dat blijkt uit de aankondiging van de zender op sociale media, waar ze Van Herreweghe welkom heten.

Meest gelezen