"George en Amal Clooney verwachten een tweeling"

Filmster George Clooney en zijn vrouw Amal verwachten een tweeling. Dat zegt Matt Damon, een goede vriend van het koppel. De 55-jarige acteur en zijn 39-jarige vrouw, een advocate gespecialiseerd in mensenrechten, huwden in 2014 na een korte romance. En hoewel Clooney vroeger herhaaldelijk zei dat hij geen kinderen wou, zou hij -volgens intimi - nu erg naar de geboorte uitkijken.

De geruchten over een mogelijke zwangerschap deden al enkele weken de ronde. Hoewel het koppel zelf niet wenst te reageren, hebben verschillende vrienden van het stel het nieuws wel al bevestigd.

Acteur Matt Damon die tijdens een interview over zijn nieuwe film erover aan de tand werd gevoeld zei dat hij zo blij was voor het koppel dat hij afgelopen herfst bijna begon te wenen toen hij het nieuws vernam.

Clooney vertelde het grote nieuws aan Damon op de filmset. Amal Clooney was toen acht weken zwanger. "Ik zei, wat zeg je nu? Ben je helemaal gek geworden? Vertel het aan niemand anders. Ik bedoel, ken je de 12 wekenregel niet?""

"Hij had er duidelijk nog nooit van gehoord", grapte Damon. Nog volgens de acteur is Amal "een opmerkelijke vrouw" en heeft Clooney met haar "de lotto gewonnen". "Ze zullen fantastische ouders zijn, die kinderen hebben echt geluk."

Hollywood beleeft dezer dagen een echte meerlingen-babyboom. Vorige week kondigde Beyoncé ook al aan dat zij en haar man Jay Z een tweeling verwachten en onlangs werd er ook ten huize van Pharrell Williams een drieling verwelkomd.

Meest gelezen