Soulwax met nieuw album naar Rock Werchter

Soulwax, Mura Masa, Mark Lanegan Band, Maggie Rogers, Rae Sremmurd en Frank Carter & The Rattlesnakes zijn toegevoegd aan de affiche van Rock Werchter. De broers Dewaele van Soulwax zullen op Rock Werchter hun nieuw album "From Deewee" voorstellen op het festival.

De organisatoren van Rock Werchter hebben zes nieuwe namen toegevoegd aan de affiche van de komende editie: Soulwax, Mura Masa, Mark Lanegan Band, Maggie Rogers, Rae Sremmurd en Frank Carter & The Rattlesnakes.

De Belgische groep Soulwax zal zijn nieuwe album "From Deewee" voorstellen aan de Belgische fans op het festival. De cd ligt vanaf 24 maart in de winkelrekken.

Met de Britse punkrockact Frank Carter & The Rattlesnakes gaat het crescendo dezer dagen. De groep rond de voormalige frontman van Gallows en Pure Love stond vorig jaar op het podium van Groezrock en Dour Festival. Komende zomer mag de band zijn ding doen op Rock Werchter.

Rock Werchter vindt komende zomer plaats van donderdag 29 juni tot zondag 2 juli. De hoofdacts zijn Arcade Fire, Kings Of Leon, Radiohead, System Of A Down en Foo Fighters.

Meest gelezen