52-jarige man opgepakt voor ontvoering Belgische toeriste

De Australische politie heeft een 52-jarige man opgepakt die verdacht wordt van aanranding en ontvoering van een Belgische toeriste. De vrouw (24) uit Kortrijk was donderdag verdwenen nadat ze in een bus was gestapt in de buurt van Adelaide, in het zuidwesten van Australië.

De jonge vrouw was donderdagochtend vermist en de politie vermoedde dat ze was ontvoerd. Er werd een grote zoekactie op touw gezet en de Australische politie riep de vermoedelijke dader op om de Belgische geen kwaad te berokkenen.

Gisteren werd de jonge vrouw teruggevonden in Murray Bridge, in de buurt van Adelaide. Ze was erin geslaagd familie in Europa en een vriend in Queensland te contacteren.

De man die opgepakt is, wordt verdacht van ontvoering en aanranding. De politie bedankt de mensen die nuttige tips leverden die hebben geleid tot de arrestatie.

Meest gelezen