Angus Young helpt Guns N' Roses een handje in Sydney

Angus Young van AC/DC heeft een gastoptreden gespeeld tijdens het concert van Guns N' Roses in Sydney in Australië. Het voorbije jaar hielp Axl Rose van Guns N' Roses AC/DC uit de brand na de gehoorproblemen van hun zanger. Guns N' Roses werkt momenteel een wereldtournee af in de originele bezetting van de band met onder anderen Axl Rose, Slash en Duff McKagen.
archieffoto - AC/DC met Axl Rose in Columbus, Ohio op 4 september 2016

De Australische fans van Guns N' Roses hebben een leuk extraatje geserveerd gekregen tijdens het concert van de Amerikaanse rockgroep in Sydney. Angus Young, de gitarist van AC/DC, speelde als speciale gast enkele nummers mee met Axl Rose en co. Ze speelden onder meer de AC/DC-hit "Whole lotta Rosie".

Axl Rose hielp AC/DC vorig jaar uit de nood toen hun zanger Brian Johnson het liet afweten tijdens de tournee Rock Or Bust. Hij zong de voorbije zomer onder meer op het concert van AC/DC in Werchter.

Guns N' Roses kondigde vorig jaar een grote comeback aan in de originele bezetting van de band. Axl Rose, Slash en Duff McKagen zijn herenigd voor een wereldtournee. Komende zomer reist de band naar Werchter voor een concert op TW Classic.

Meest gelezen