Niet Trump, maar zijn imitator prijkt in krant naast Netanyahu

Een krant in de Dominicaanse Republiek heeft bij een artikel over de Amerikaanse president Donald Trump en Israëlisch premier Benjamin Netanyahu, verkeerdelijk een foto van Trump-imitator Alec Baldwin gepubliceerd. De krant heeft al haar verontschuldigingen aangeboden.

Acteur Alec Baldwin imiteert Trump in het populaire televisieprogramma "Saturday Night Live". Een foto van zijn optreden in de show heeft de krant El Nacional nu verkeerdelijk gelinkt aan de Amerikaanse president zelf. De foto prijkt boven een artikel over de Israëlische nederzettingenpolitiek.

Gisteren publiceerde de krant al haar verontschuldigingen: "aan de lezers en iedereen die betrokken is". Niemand op de redactie had de fout gezien, luidde het nog.

"Saturday Night Live" is, niet verwonderlijk, niet Trumps favoriete programma. "Niet grappig, de cast is vreselijk, altijd een complete mislukking. Echt slechte televisie", tweette hij ooit.

Meest gelezen