Adil El Arbi en Bilall Fallah werken aan nieuwe Amerikaanse serie

Adil El Arbi en Bilall Fallah werken aan een nieuw project in de Verenigde Staten. Ze maken een pilootaflevering van "Scalped", een nieuwe dramareeks die gebaseerd is op de gelijknamige stripalbums. "We zijn zeer vereerd."

"Het is een fantastisch verhaal gebaseerd op een van de coolste comics die we ooit gelezen hebben", reageren de twee regisseurs aan Vertigo. "Het is uniek omdat het gaat over Native Americans in de hedendaagse tijd, iets wat zo goed als nooit belicht is geweest in Amerikaanse cinema en televisie. Niet alleen het volk, maar ook de cultuur heeft ons altijd heel hard geboeid en we zijn dan ook vereerd om de eerste serie te mogen maken met een hoofdzakelijk Native American cast.”

De twee regisseurs zetten daarmee hun Amerikaans project voort. Enkele maanden geleden maakten ze al een pilootaflevering van "Snowfall" en binnenkort starten ze met de opnames van "Beverly Hills Cop 4", waar onder andere Eddie Murphy in zal meespelen. Nog voor de zomer keren ze terug naar België om hun nieuwe film "Patser" op te nemen.

Meest gelezen