Autopsie bevestigt: Shashia (20) kwam met geweld om het leven

De autopsie op het lichaam van de 20-jarige Shashia Moreau uit Heist-op-den-Berg heeft uitgewezen dat de jonge vrouw inderdaad met geweld om het leven werd gebracht. Dat meldt het parket van Antwerpen maandag. Moreau werd vrijdag gevonden in de binnentuin van de woning van een 25-jarige Antwerpenaar, met wie ze eerder op de week zou afgesproken hebben om Pokémonfiguurtjes uit te wisselen. Nadien werd ze niet meer levend gezien.

De bewoner van het pand werd vrijdag ook meteen aangehouden en verschijnt morgen voor de raadkamer. Aanvankelijk had de man gezegd dat de vrouw niet was komen opdagen, maar verder onderzoek naar de verdwijning wees uit dat dat niet klopte. Intussen heeft de verdachte volgens het parket wel toegegeven dat hij het slachtoffer ontmoet heeft. "Maar hij geeft aan zich het verdere verloop van die dag niet meer te kunnen herinneren", aldus het parket.

 

Meest gelezen