Cath Luyten en Bart Peeters nemen elk een week "Van Gils & Gasten" over

Cath Luyten neemt in de krokusvakantie een week lang de presentatie van "Van Gils & Gasten" over. Gastheer Lieven Van Gils heeft dan namelijk een weekje vrij. De naam verandert ze ook voor vier afleveringen naar "Cath & Gasten". Vijf weken later gebeurt nog eens hetzelfde, maar dan met Bart Peeters als gastheer.

Kijkers van "Van Gils & Gasten" zullen in de week van 27 februari niet hun vertrouwde presentator zien aan de ronde tafel van het praatprogramma. Cath Luyten neemt het dan namelijk een weekje over en doopt de titel vier afleveringen lang om naar "Cath & Gasten"

Luyten zelf heeft er zin in. "Ik ben heel blij dat Lieven me zijn programma toevertrouwt. Deze week loop ik een avondje met hem mee, bij wijze van stage. Ik kijk er enorm naar uit en beloof plechtig dat ie op zijn beide oren mag slapen."

Praatprogramma loopt door tot eind juni

Cath Luyten is momenteel te zien in "Buurman, wat doet u nu", waarin de presentatrice terugkeert naar haar vaderland om er bekende Nederlanders te bezoeken. Daarnaast werkt ze ook aan een programma waarin ze mensen met "een plan" een heel jaar lang volgt

"Van Gils & Gasten" loopt dit jaar tot eind juni, een stuk langer dan vorig jaar, vandaar dat Van Gils er even tussenuit piept. "Zo'n laatavond-talkshow heeft echter een slopend ritme. Om tot eind juni fris te blijven, nemen enkele collega's dan ook af en toe een weekje de presentatie over. Ik ben er zeker van dat Cath in haar geheel eigen stijl "Cath & gasten" fenomenaal zal presenteren. En daarna kan ik er weer helemaal tegenaan", legt Van Gils uit.

Meest gelezen