dEUS wuift Mauro Pawlowski uit met verborgen­camera­grap

dEUS heeft het afscheid van gitarist Mauro Pawlowski niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De bandleden trakteerden hem op een verborgen­camera­grap waarbij hij zijn identiteitskaart kwijtraakte door een enthousiaste agent.

In het filmpje is te zien hoe Pawlowski wordt tegengehouden door een agent net voor hij het gebouw wil binnengaan waar hij samen met de andere bandleden zou repeteren voor zijn laatste optreden.

De agent in kwestie blijkt een fan te zijn en de twee doen een praatje, onder meer over de populariteit die hij kent bij de vrouwelijke fans. Aan het einde van het gesprek blijkt plots de identiteitskaart van de gitarist kwijt. "Maar dat is niet erg, want je gaat toch niet meer touren", zegt de agent. Even later zien we hoe Pawlowski vol ongeloof het repetitielokaal dan toch binnenwandelt. 

Het filmpje staat sinds vanochtend op de Facebookpagina van dEUS en werd afgelopen vrijdag bij zijn laatste optreden in de Lotto Arena getoond. 

Meest gelezen