Kevin Janssens maakt internationaal acteerdebuut

Kevin Janssens maakt zijn internationaal acteerdebuut. Hij speelt namelijk een van de hoofdrollen in de Franse film "Revenge", het speelfilmdebuut van Coralie Fargeat, zo meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).
Nicolas Maeterlinck

De Italiaanse actrice Matilda Lutz speelt in "Revenge" het centrale personage: een vrouw die zint op wraak nadat drie mannen haar hebben misbruikt en voor dood hebben achtergelaten in de woestijn.

Janssens neemt een van de hoofdrollen in het verhaal voor zijn rekening en trainde de voorbije weken intensief om de vereiste fysiek van zijn personage vorm te geven. De opnames nemen zo'n zes weken in beslag en zijn vorige week gestart in Marokko. Janssens filmt er nog tot 10 maart.

Naast Janssens staat met director of photography Robrecht Heyvaert ook een tweede Vlaming op de set van "Revenge". Hij stond ook al achter de camera van "D'Ardennen".

Meest gelezen