Ketnet trekt "een smoel tegen pesten" in de Week Tegen Pesten

Een jaar na de succesvolle actie Move Tegen Pesten heeft Ketnet een nieuwe actie op het getouw gezet om de strijd aan te binden tegen pesten. Tijdens de Week Tegen Pesten worden de jonge kijkers gemobiliseerd om deel te nemen aan de actie "Trek een smoel tegen pesten". De Ketnetwrappers geven alvast het goede voorbeeld.

Op vrijdag gaat de nieuwe actie "Trek een smoel tegen pesten" van Ketnet van start. De jongerenzender van de VRT roept jongeren op om vanaf 17 februari hun selfies te delen op de site en de app van Ketnet.

De zes wrappers van Ketnet, Sarah, Sander, Sien, Leonard, Charlotte en Thomas, hebben het goede voorbeeld gegeven.

"Trek een smoel tegen pesten" is een van de acties die Ketnet organiseert tijdens de Week Tegen Pesten die loopt van 17 tot 24 februari. Het thema van de actieweek is #samentegenpesten.

Ketnet zal uitgebreid aandacht besteden aan de pest-problematiek in de uitzendingen van onder meer "Karrewiet", "Ketnet swipe" en de wrap. In de scholen worden er speciale lespakketten rond pesten en conflictbeheer aangeboden. Die werden ontwikkeld samen met het Vlaams ministerie van Cultuur.

Meest gelezen