Cast "Love actually" houdt reünie voor het goede doel

De Britse regisseur en scenarist Richard Curtis werkt aan een korte sequel van zijn film "Love actually" om geld in te zamelen voor Comic Relief. Hugh Grant, Keira Knightley, Colin Firth, Liam Neeson, Bill Nighty en Rowan Atkinson werken mee aan het project voor het goede doel.

De Britse regisseur en scenarist Richard Curtis gaat een sequel van tien minuten maken van zijn romantische komedie "Love actually". Heel wat acteurs uit de originele cast van de film uit 2003 werken mee aan het project.

"Love actually" is een ensemblefilm met verschillende verhaallijnen. De film speelt zich af in de kerstperiode en vertelt onder meer het verhaal van de nieuwe premier van het Verenigd Koninkrijk die verliefd wordt op een van zijn huishoudsters. De premier is een rol van Hugh Grant.

Richard Curtis wil in de nieuwe film tonen hoe het de verschillende personages uit de film vandaag vergaat. "Ik had er nooit van gedroomd om een sequel op "Love actually" te maken, maar ik vind het heel fijn om in tien minuten te tonen hoe het vandaag gesteld is met de personages. We hopen dat het een succes wordt", aldus Curtis.

Volgens Curtis zullen de opnames van de kortfilm een bijzonder nostalgisch moment worden. De sequel op "Love actually" wordt uitgezonden op 24 maart op BBC One.

Meest gelezen