Justin Bieber derde headliner op Pinkpop

De Canadese popster Justin Bieber staat deze zomer op het podium van Pinkpop. Dat heeft de organisatie van het Nederlandse festival zelf bekendgemaakt. Na Green Day en Kings of Leon is Bieber de derde grote naam op de affiche.
AP2013

"Na maanden van geruchten kan de organisatie de komst van 's werelds grootste popidool bevestigen", zo staat te lezen op de Facebookpagina van Pinkpop. Het Canadese tieneridool (22) komt voor Bieberfever zorgen in Landgraaf op vrijdag 3 juni. De Amerikaanse punkrockers van Green Day hebben hun komst op 4 juni bevestigd, Kings of Leon speelt op Pinkstermaandag, 5 juni. 

De volledige line-up voor het festival wordt bekendgemaakt op 8 maart, zo laat de organisatie nog weten. De ticketverkoop start op 11 maart. Pinkpop 2017 valt na enkele jaren opnieuw in het Pinksterweekend, van zaterdag 3 tot en met maandag 5 juni. 

Meest gelezen