Verdachte ammoniakincident opgepakt: "Aanslepend conflict tussen hem en slachtoffer"

De verdachte van de ammoniakaanval in het station van Dendermonde is opgepakt. Dat meldt het parket van Dendermonde. Er zou sprake zijn van een "aanslepend conflict tussen de verdachte en het slachtoffer".

Een 36-jarige man uit Dendermonde raakte gisterenochtend lichtgewond toen hij werd overgoten met ammoniak aan het station. Hoewel er eerst werd gezegd dat de dader ook twee andere reizigers had willen verwonden, blijkt het nu toch om een geïsoleerde vechtpartij tussen twee personen te gaan. 

Gisteravond werd een man van 32 uit Lebbeke gearresteerd. "De man zal vandaag worden voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde. Het parket vraagt zijn aanhouding", zegt parketwoordvoerster Katrien Borms. "De feiten zouden kaderen in een aanslepend conflict tussen verdachte en slachtoffer."

Meest gelezen