"Ik zie er 's morgens helemaal anders uit"

Ze wordt beschouwd als een van de mooiste vrouwen in Hollywood. Blake Lively, vooral bekend van "Gossip girl" en intussen getrouwd met acteur Ryan Reynolds, krijgt dan ook regelmatig alleen maar superlatieven toegeworpen als ze op rode lopers of op de covers van tijdschriften verschijnt. Maar dat neemt niet weg dat, nu ze moeder geworden is van 2 dochters, ze haar kinderen toch wel het verschil tussen "Blake op de rode loper" en "Blake achter de kookpotten" meer dan ooit duidelijk wil maken.

Lively op lifestylewebsite Refinery 29: "We hebben erg onrealistische normen en maatstaven als het op schoonheid aankomt. Wat je op de rode lopers ziet of in tijdschriften, daar zit heel wat harde arbeid achter van een volledige ploeg."

"Men begrijpt vaak niet dat het hier gaat om een gecreëerde wereld. Wat kleine meisjes te zien krijgen, is niet hoe celebrity’s ’s morgens wakker worden. Ook al zijn ze dan zeker niet minder mooi."

"Ik heb mijn idee daarover toch enigszins moeten herzien door de geboorte van mijn 2 dochters. Ik besef maar al te goed wat ze allemaal te zien gaan krijgen terwijl ze opgroeien. Maar ik hoop dat ik mijn dochters kan doen inzien dat dat niet het echte leven is."

"Ook zij zullen me opgetut zien, met de juiste kleren, de juiste haren, de juiste make-up. Maar ze zullen me ook zonder al die dingen te zien krijgen. Ik wil dat ze beide kanten zien, want er is nooit alleen maar één kant."

Meest gelezen