Derde verdachte opgepakt voor moord op halfbroer Kim Jong-un

De Maleisische politie heeft nog een derde verdachte opgepakt voor de moord op Kim Jong-nam, de halfbroer van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un. Dat melden de lokale media.

Eerder had de politie al meegedeeld dat ze een tweede verdachte had opgepakt: een 25-jarige vrouw met een Indonesisch paspoort. Nu is ook een Maleisische man gearresteerd. Volgens Channel News Asia gaat het om de vriend van de tweede verdachte.

Kim Jong-nam werd maandag vermoord in de internationale luchthaven in Kuala Lumpur. De 45-jarige man werd er wellicht door twee vrouwen vergiftigd. Ze zouden in de vertrekhal van de luchthaven een vloeistof in zijn gezicht hebben gegooid.

De Maleisische politie had woensdagochtend in de luchthaven al een vrouw met een Vietnamees paspoort gearresteerd na identificatie via camerabeelden.

 

Meest gelezen