File op de Brusselse Ring is met stip de meest frustrerende file

De file op de Brusselse Ring van Groot-Bijgaarden tot Vilvoorde is volgens de luisteraars van Radio 1 de meest frustrerende file. De voorbije week werd een poll gehouden in het kader van "Stop 30". Morgen wordt "Hautekiet" uitgezonden vanuit de file op de Brusselse Ring.

Radio 1 focust deze week samen met Het Nieuwsblad op de mobiliteitsproblemen in Vlaanderen en Brussel. Op Radio1.be hebben de luisteraars van Radio 1 hun stem uitgebracht op de meest frustrerende file in Vlaanderen in de "Stop 30".

De file op de Brusselse Ring van Groot-Bijgaarden tot Vilvoorde eindigde op de eerste plaats in de poll. De file op de E313 van Geel tot Antwerpen en de file op de R1 richting Nederland vervolledigen het podium.

De file op de E40 van Boutersem tot de Brusselse Ring eindigde op de laatste plaats in de "Stop 30".

Vrijdag presenteert Jan Hautekiet de afsluitende "Stop 30"-live-uitzending vanuit de file op de Brusselse Ring. Axl Peleman zal live optreden in het programma en onder anderen Ben Weyts, Hajo Beeckman en Luc Haekens zullen te gast zijn in de uitzending.

Meest gelezen