Lange files op de E17 na ongevallen in beide richtingen

Op de E17 tussen Antwerpen en Gent staan lange files door ongevallen in beide richtingen. In de richting van Antwerpen, tussen Lokeren en Waasmunster, gebeurde een zwaar ongeval met vrachtwagens. Daarbij is één dodelijk slachtoffer gevallen. Het is er twee uur aanschuiven vanaf Beervelde. In de richting van Gent staat er ook een file, na een ander ongeval.

Vanmiddag zijn rond hetzelfde tijdstip twee ongevallen gebeurd op de E17, tussen Lokeren en Waasmunster: een ongeval met vrachtwagens in de richting van Antwerpen en een ongeval met auto's in de richting van Gent.

In de richting van Antwerpen gebeurde een zwaar ongeval met twee voertuigen, waaronder twee vrachtwagens. Daarbij is één dodelijk slachtoffer gevallen, is vernomen bij de hulpdiensten. 

Daarachter staat een lange file, tot in Beervelde. Op het traject is er dan ook 2 uur wachttijd. Het Verkeerscentrum raadt aan om van Gent naar Antwerpen via de R4-Oost en de E34 te rijden.

In de andere richting was de linker- en middenrijstrook afgesloten nadat een auto over de kop was geslagen, maar kort voor 16 uur werd de snelweg daar vrijgemaakt.

Meest gelezen