Spin-off "Carpool karaoke" strikt karrenvracht aan grote namen

Apple Music heeft de eerste beelden voorgesteld van "Carpool karaoke", de spin-off van de gelijknamige rubriek in "The late late show" van James Corden op CBS. Een ding is duidelijk: de makers weten enkele grote namen te strikken.

Het begon als een gimmick in "The late late show", maar is de voorbije jaren tot een waar fenomeen uitgegroeid: "Carpool karaoke". Het concept is even eenvoudig als geniaal: presentator James Corden kruipt achter het stuur met een bekende kop aan zijn zijde en samen zingen ze de ziel uit hun lijf.

Afgelopen zomer maakte Apple Music bekend dat het de rechten van de populaire rubriek had gekocht en dat het die tot een volwaardige programma wou uitbouwen. Wanneer dat precies op het platform is te zien, blijft onduidelijk. Wel heeft Apple Music een eerste trailer voorgesteld.

Daaruit blijkt dat de makers enkele opvallend grote namen weten te strikken. Onder anderen Will Smith, Ariana Grande, Alicia Keys en John Legend duiken in het filmpje op. Maar ook de mannen van Metallica wagen zich aan een zangpartij.

In tegenstelling tot de rubriek, zit Corden niet altijd zelf achter het stuur. Daar staat tegenover dat hij de wagen al eens voor een helikopter durft in te ruilen. Ook zingen op café, in een wasserette en in een supermarkt behoort tot de mogelijkheden.

Meest gelezen