Antwerpse acteur Frans Van de Velde is overleden

Frans Van de Velde is gestorven. Dat meldt het echt Antwaarps teater, zijn vaste theatergezelschap. De Antwerpse acteur is bekend van tal van rollen op tv, onder meer in de series "Drie mannen onder een dak" en "Nonkel Jef". Hij was 83.

"Op 16 februari 2017 overleed onze goede vriend Frans Van de Velde. Een fantastisch man en geweldig acteur. We zullen hem missen." Met die woorden meldt het echt Antwaarps teater op Facebook het overlijden van zijn vaste acteur.

Van de Velde speelde mee in tal van series op tv. Zo is hij bekend van "Drie mannen onder een dak", "Nonkel Jef" en "Wittekerke". Hij had ook gastrollen in series als "Zone stad", "Familie", "Spoed" en "Lili en Marleen".

Eind 2014 raakte bekend dat Van de Velde aan maagkanker leed. Hij was 83.

Meest gelezen