Couleur Café lost 19 namen en laat de prijs zakken

Couleur Café voegt 19 nieuwe namen toe aan haar affiche, onder wie Lianne La Havas en Damian Marley. Het muziekfestival vindt dit jaar voor het eerst plaats in het park onder het Atomium op de Heizel. Combitickets zijn deze keer iets goedkoper.

Vandaag start de voorverkoop van Couleur Café en wie er snel bij is, wordt beloond met een premiumabonnement op Deezer (net als Spotify een webstreamingservice voor muziek) of met gratis treintickets om naar het festival te komen.

Nadat eerder al Princess Nokia, Kabaka Pyramid en Roméo Elvis werden aangekondigd, zijn nu ook bevestigd: Alpha Blondy, Damian Marley, Demi Portion en Kery James, Flatbush Zombies, Guts, Lil Dicky, Deluxe, Oumou Sangare, Mbongwana Star, Flavia Coelho, La Dame Blanche, Emir Kusturica & the No Smoking Orchestra, Dubioza Kolektiv, Lamomali en Lianne La Havas.

Tickets zijn dit jaar iets goedkoper dan vorig jaar. Toen telde je voor een combiticket 95 euro neer en kostte een combi+camping 110 euro. Dit jaar is dat 79 euro voor een combiticket en 95 euro voor een combi+camping. De prijs voor dagticket blijft hetzelfde: 39 euro.

Couleur Café vindt van 30 juni tot en met 2 juli plaats in het park onder het Atomium.

Meest gelezen