Ex-Miss België Tatiana Silva wordt "Miss Météo" op TF1

Voormalig Miss België Tatiana Silva (32) zal het weerbericht op de Franse zender TF1 presenteren. Ze volgt er weervrouw Catherine Laborde op die 28 jaar op het scherm te zien was. Voor Silva is het weerbericht helemaal geen onbekend terrein. Ze presenteert het al jaren op zenders RTBF, TV5MONDE en M6.
Jonas Hamers

Silva is in Vlaanderen bekend van haar deelname aan "Expeditie Robinson" en relatie met zanger Stromae. In 2005 won de schone met Kaapverdische roots de verkiezing van Miss België. Silva is ook Unicef-ambassadrice.

Weervrouw en vaste waarde Catherine Laborde kondigde haar afscheid -onverwacht- aan in januari. Silva volgt haar op. De RTBF feliciteert de gewezen miss met haar "promotie" en haar bijdrage van de voorbije jaren. Wanneer Silva de overstap maakt, is niet zeker. Wellicht midden maart. Silva staat bekend om haar ongedwongen stijl en vrolijkheid.

Meest gelezen