PODCAST: "De afspraak" op vrijdag met Crevits, Vandermeersch en Meuris

Op vrijdag blikt Ivan De Vadder terug op de politieke actualiteit van de afgelopen week. Deze week doet hij dat samen met Vlaams minister Hilde Crevits (CD&V), journalist Peter Vandermeersch (NRC) en muzikant Stijn Meuris.

De politieke week speelde zich af in Gent, waar eerst SP.A-schepen Tom Balthazar en daarna ook Kamervoorzitter Siegfried Bracke (N-VA) onder vuur lagen. Is er sprake van belangenvermenging en zal een deontologische commissie echt duidelijkheid kunnen scheppen over al de mandaten en vergoedingen van onze politici?

En in Nederland zijn er binnen een maand verkiezingen. Alle ogen zijn gericht op de PVV van Geert Wilders. Die laatste gelooft dat het cordon rond zijn partij geen stand houdt, tegelijkertijd gaat zijn partij achteruit in de peilingen.

Beluister hier de podcast

Bekijk de volledige uitzending

Meest gelezen