Derde slachtoffer overleden na ongeluk Sint-Katelijne-Waver

Een van de twee jongeren die in levensgevaar was na het ongeluk vorige week dinsdag in Sint-Katelijne-Waver is aan zijn verwondingen overleden. Het gaat om een jongen van 21 uit Hoeilaart. De dag van het ongeluk overleden al twee inzittenden van de wagen.

Bij het auto-ongeluk vorige week waren vijf jongeren betrokken. De vijf, allen studenten aan de technologiecampus De Nayer van de hogeschool Thomas More in Sint-Katelijne-Waver, waren op de terugweg van een fuif in Mechelen toen hun wagen op de Liersesteenweg begon te slippen en tegen enkele geparkeerde wagens en een verlichtingspaal botste.

Twee jongens, beiden uit Wuustwezel, overleden de dag zelf. De bestuurder van de wagen raakte zwaargewond. De twee anderen verkeerden in levensgevaar. Een van hen is nu overleden.

Meest gelezen