Jarig op 27 april? Schuif aan bij de feestdis van Willem-Alexander

De Nederlandse koning Willem-Alexander wordt 50 jaar in april en hij wil dat met andere landgenoten vieren in stijl. In een ludiek filmpje op sociale media van het Koninklijk Huis nodigt hij 150 Nederlanders uit die op dezelfde dag jarig zijn. Zij worden dan ontvangen op het Paleis op de Dam voor een heus diner met koningin Máxima.
Koning Willem-Alexander nodigt 150 medejarigen uit.

Willem-Alexander viert op 27 april zijn vijftigste verjaardag. Voor die gelegenheid wil hij iets speciaals doen en hij nodigt 150 Nederlanders uit. Voorwaarde is wél dat die Nederlanders op dezelfde dag geboren zijn, minstens 20 jaar oud zijn en een zogenoemd "kroonjaar" (getal deelbaar door 5) bereiken.

Inschrijven gebeuren online via deze website. De geselecteerden worden ontvangen voor een verjaardagsdiner met Willem-Alexander én koningin Máxima op de Dam (Amsterdam) op 28 april. 

Na het diner wordt het Paleis ook vijftig uur opengesteld voor het grote publiek. Wie het Paleis wil bezoeken, moet wel een e-ticket reserveren. Die zijn beschikbaar vanaf midden april.

Meest gelezen