Paul McCartney helpt Ringo Starr een handje in de studio

Paul McCartney heeft Ringo Starr geholpen met de opname van twee nummers voor het nieuwe album van de vroegere drummer van The Beatles. McCartney speelde basgitaar op het nummer "Peace dream" en zong mee op het nummer "Walk with me".

De voormalige Beatles Ringo Starr (76) en Paul McCartney (74) hebben samengewerkt aan twee nieuwe nummers van de voormalige drummer van The Beatles, Ringo Starr.

"Bedankt voor je komst en voor het spelen van je geweldige baspartij", schrijft Ringo Starr op microblogsite Twitter. Na de split van The Beatles bleven Ringo Starr en Paul McCartney bevriend. In 2010 werkte McCartney nog mee aan het album "Y not" van Starr.

Het nieuwe album van Ringo Starr is de opvolger van "Postcards from paradise" uit 2015. Het is nog niet duidelijk wanneer het album in de winkelrekken zal liggen.

Meest gelezen