"Ik dacht eerst dat het een hond was"

Wat doe je als er plots een grote hagedis opduikt in een restaurant? Deze Franse dienster maakte er alvast korte metten mee. Samia Lima, die sinds november een reis doorheen Australië maakt en momenteel voor enkele maanden bij het Mimosa Winery-restaurant werkt, werd intussen dan ook tot "Goanna Girl" (varaanmeisje) omgedoopt.

De 25-jarige Lila op nieuwswebsite Bega District News: "Ik keek naar het dier en dacht eerst dat het een hond was. Maar dan realiseerde ik me dat het een varaan was. Hij was bijna 2 meter lang. Ik dook onder de tafel om hem te grijpen. Een aantal klanten begonnen te gillen. Dus begon ik ook maar te gillen."

"“Mijn reactie was vrij kinderachtig. Van: "Ik moet het doen! Ik moet het doen! Ik weet dat het niet mag, maar hij komt anders te dicht bij de klanten.""

"Bang was ik niet. Ik vind reptielen plezant, dus ik vond het wel opwindend."

Meest gelezen