McDonald's bedient voortaan ook "veggies" op hun wenken

Burgerliefhebbers kunnen bij fastfoodketen McDonald's vanaf vandaag ook vegetarische gerechten bestellen. McDo lanceert met "make it veggie" een nieuw gamma producten met vleesvervangers in plaats van kip.

McDonald's België laat weten dat ze nog beter wil inspelen op de verwachtingen van hun klanten, en daarom hun aanbod uitbreidt. Het "make it veggie"-concept is eenvoudig: fastfoodliefhebbers zullen van enkele typische McDo-gerechten met kip ook een vegetarische variant kunnen bestellen. 

Onder meer de McChicken en drie wraps met kip krijgen een "veggie" broertje. De gepaneerde kipfilet wordt vervangen door een - eveneens gepaneerde - vleesvervanger op basis van magere melk. De rest van het gerecht blijft identiek. Opvallend: de vegetarische burgers en wraps kosten zullen exact evenveel kosten als de originele gerechten met kip. 

Het vegetarische gamma is meteen beschikbaar in alle 76 Belgische McDonald's-restaurants.

Meest gelezen