Francofolies de Spa strikt Patricia Kaas voor exclusief concert

De Franse zangeres Patricia Kaas (50) sluit de komende editie van Francofolies de Spa af op zondag 23 juli. De organisatoren van het vierdaagse muziekfestival in Spa maken zich sterk dat het optreden van Kaas het enige Belgische optreden is van de Franse zangeres komende zomer.

De organisatoren van Francofolies de Spa hebben de Franse zangeres Patricia Kaas geboekt om de komende editie van het festival af te sluiten op 23 juli. De 50-jarige zangeres is een naam als een klok in de Franstalige wereld. Ze brak in de jaren 80 door met het album "Mademoiselle chante le blues".

De voorbije decennia bracht Patricia Kaas tien studioalbums uit. Haar meest recente album is getiteld "Patricia Kaas" en ligt sinds eind vorig jaar in de rekken. Kaas is ook bekend van haar deelname aan het Eurovisiesongfestival van 2009. Ze eindigde met "Et s'il fallait le faire" op de 8e plaats.

Francofolies de Spa organiseert ook een eerbetoon aan de vijftien jaar geleden overleden Belgische zanger en componist Pierre Rapsat.

Francofolies de Spa vindt komende zomer plaats van donderdag 20 tot en met zondag 23 juli.

Meest gelezen