Lemaire en Van Looy wagen zich aan radio in 2e seizoen "Culture club"

In maart start het tweede seizoen van "Culture club", het cultuurprogramma van Sofie Lemaire en Bent Van Looy. Naast een tv-show op Canvas gaan zij ook een radioprogramma op Radio 1 presenteren. Ook online en via pop-ups blijft het programma actief.

Op 10 maart om 21.15 uur start op Canvas het tweede seizoen van "Culture club". Twaalf vrijdagen lang gooien Lemaire en Van Looy de deuren van hun "club" open voor gasten en verhalen uit de cultuursector in de breedste zin van het woord.

Twee dagen eerder, op 8 maart, gaat "Culture club" ook als radioprogramma van start op Radio 1. Het is elke woensdagavond tussen 19 uur en 20 uur te horen. Ook Van Looy komt wekelijks langs.

Daarnaast blijft "Culture club" online actief met het Culture Club Magazine dat elke vrijdag online verschijnt. Tot slot blijft het programma ook in het tweede seizoen geregeld als pop-up opduiken. Dat gebeurt een eerste keer op zaterdag 4 maart. Dan stelt de eclectische indiegroep High Hi zijn eerste album in avant-première voorstellen. Wie erbij wil zijn, kan zich morgennamiddag via canvas.be aanmelden.

Meest gelezen