Bazart mag deze zomer de weide van Dour veroveren

Deze zomer mag de Belgische sensatie Bazart de festivalweide van Dour veroveren. De jongens van Bazart hebben een drukke festivalzomer voor de boeg, want ze zullen ook op Rock Werchter, Dranouter, Suikerrock en Rock Zottegem staan. Het festival kondigde vandaag een karrevracht aan nieuwe namen gelost. Ook Pendulum, Roméo Elvis en Warhaus zullen half juli hun opwachting maken.

Maar liefst 33 nieuwe namen heeft het festival vandaag aangekondigd: PNL, Talib Kweli, Rejjie Snow, Nadia Rose, Loyle Carner, Jonwayne, Demi Portion, Roméo Elvis & Le Motel, Convok, Alaclair Ensemble, Apollonia, Acid Arab, Toddla T & MC DRS, Roman Flügel, Palmistry, Dax J dj set, Rival Consoles, Powell, Palms Trax, Demian Licht, Wilkinson, Pendulum, Shy FX, SaSaSaS, TroyBoi, Lenzman, Grandaddy, Bazart, Jagwar Ma, Warhaus, Her, Big Freedia en GaBlé.

Daarmee staat de teller voor het festival op 101 artiesten. Dour vindt plaats van 12 tot 16 juli.

Meest gelezen