Beyoncé op doktersadvies niet op Coachella

Beyoncé zal dit voorjaar dan toch niet optreden op Coachella. Op doktersadvies moet ze het iets rustiger aan doen nu ze zwanger is van een tweeling. Volgend jaar zal ze wel de hoofdact zijn op het festival.
2017 Invision

Coachella vindt plaats van 15 tot en met 22 april. "De dokters hebben haar aangeraden om een rustiger schema te volgen en daarom heeft Beyoncé beslist om in 2017 niet op te treden op het Coachella Valley Music & Arts Festival", klinkt het. "In 2018 zal ze wel de hoofdact zijn op het festival. Bedankt voor jullie begrip." 

Het is nog niet duidelijk wie Beyoncé zal vervangen. Ook Radiohead en Kendrick Lamar staan op de affiche van het festival. Eerder deze maand trad Beyoncé nog op tijdens de Grammy Awards. 

Beyoncé (35) heeft met Jay Z al een 5-jarige dochter, Blue Ivy. Het is niet geweten wanneer ze zal bevallen van haar tweeling. 

Meest gelezen