Nieuwe lading namen Rock Werchter waaronder Birdy, Rag'n'Bone Man en Passenger

De affiche van Rock Werchter geraakt stilaan gevuld. Het festival heeft opnieuw zeven nieuwe namen voorgesteld. Onder meer Rag'n'Bone Man, gisteren nog goed voor twee beeldjes op de Brit Awards, Passenger en Birdy mogen de weide uit hun dak doen gaan.

De affiche krijgt met de zeven nieuwe namen stilaan helemaal vorm. De laatste nieuwkomers: Cigarettes After Sex staan gepland voor 29 juni, Birdy  mag op 30 juni het beste van zichzelf geven, Passenger, Charli XCX en Glass Animals zakken op 1 juli af naar Werchter en Rag'n'Bone Man en Nothing But Thieves staan geboekt voor 2 juli.

De teller van bevestigde namen staat met de nieuwe aankondiging op 47 en de organisatie belooft volgende week nog een lading artiesten. 

Rock Werchter 2017 vindt plaats van donderdag 29 juni tot zondag 2 juli in het Festivalpark in Werchter. De dagtickets voor zaterdag 1 juli en de dagtickets voor zondag 2 juli zijn uitverkocht. Wachtlijsten zijn geopend. Alle andere ticketcategorieën zijn nog beschikbaar.

Meest gelezen