Oscar and the Wolf verplaatst concerten in Sportpaleis: van april naar oktober

De optredens van Oscar and the Wolf die in april van dit jaar gepland waren in het Sportpaleis worden verplaatst naar oktober. De opnames van het tweede album hebben vertraging opgelopen, waardoor de groep in de lente nog in de studio zal staan. "Ik kan me tegelijkertijd niet voorbereiden op de shows."

Door een vrij druk tourschema heeft Oscar and the Wolf zich naar eigen zeggen onvoldoende kunnen focussen op het nieuwe album. "Door verschuivingen in het opnameschema lukt het niet om onze concerten in april te laten doorgaan", zegt Max Colombie. "Die concerten zouden de kers op de taart van het nieuwe album moeten zijn, maar aangezien ik in de lente nog in de studio zit, kan ik niet tegelijkertijd de shows voorbereiden."

"Ik vraag jullie om een beetje meer geduld te hebben", zo schrijft hij naar zijn fans. "Ik wil er honderd procent zeker van zijn dat een Oscar and the Wolf-concert en -album voor iedereen van mijn fans een onvergetelijke ervaring wordt. Ik beloof dat het het wachten meer dan waard zal zijn."

Het optreden van 29 april wordt verplaatst naar 27 oktober, dat van 30 april naar 28 oktober. Wie een ticket had gekocht, zal worden gecontacteerd. 

Meest gelezen