Pierre Casiraghi van Monaco en Beatrice Borromeo verwelkomen eerste kindje

Pierre Casiraghi van Monaco en Beatrice Borromeo hebben hun eerste kindje verwelkomd. Dat melden verschillende media nadat er eerder op de dag geruchten waren verspreid op sociale media.

Al sinds vanochtend wordt er druk gespeculeerd over de geboorte op het internet. De zus van Borromeo postte namelijk een foto op Instagram die duidelijk vanuit het Princess Grace Hospital in Monte Carlo was genomen. Als bijschrift stond er "28/2/2017: een nieuwe dag om in mijn kalender te schrijven". De foto is ondertussen verwijderd, maar een screenshot circuleert op het internet. 

(lees voort onder de foto).

Een boodschap die voor velen duidelijk genoeg was, maar pas vanavond kwam er bevestiging. De twee hebben vandaag een zoontje gekregen. Een naam is nog niet bekend. Het gaat om het vierde kleinkind van prinses Caroline van Monaco.

Pierre Casiraghi heeft al sinds mei 2008 een relatie met de journaliste Beatrice Borromeo. Op 25 juli 2015 stapten ze in het huwelijksbootje.

Meest gelezen