Rivierenhof boekt Het Zesde Metaal en theatervoorstelling "Malcolm X"

De organisatoren van de zomerconcerten OLT Rivierenhof in Deurne hebben elf nieuwe namen op de affiche gezet. Onder anderen Het Zesde Metaal, Spinvis, Kurt Vile & The Violators en Mauro Pawlowski staan op de affiche. Voor het eerst is er ook een theatervoorstelling opgenomen in het programma: "Malcolm X" van de KVS.
Matthias Engels

Het Zesde Metaal en Spinvis openen de komende editie van de reeks zomerconcerten in OLT Rivierenhof in Deurne op 27 juni. Een week later is er een concert voor de jonge muziekliefhebbers met Kapitein Winokio.

De fans van Mauro Pawlowski kunnen hun held solo aan het werk zien op 4 juli. Hij staat die avond samen met Kurt Vile & The Violators op het podium.

Andere namen op de affiche zijn Taxiwars, Timber Timbre, José Gonzalez, Brian Setzer's Rockabilly Riot en The Sore Losers. Eerder raakte al bekend dat Patti Smith en Franz Ferdinand optreden op OLT Rivierenhof.

OLT Rivierenhof heeft ook een primeur te pakken. Voor het eerst wordt een theatervoorstelling opgenomen in het programma van de festivalzomer. Op 23 augustus wordt "Malcolm X" van de KVS opgevoerd in Deurne.

Meest gelezen